وبلاگ :
جزيره علم
يادداشت :
زدن زنان: آري يا خير؟ قسمت دوم
نظرات :
1
خصوصي ،
16
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
پنجره
سلام. خسته نباشيد. اگر چه خيلي وقته مطلبتونو نوشتيد. ولي برام جالب بود. چرا که يه مطلب در مورد زدن زنها نوشتم با عنوان - زنها را بزنيد - .
در ابتداء که با آيه روبرو شدم، و شبهه هايي که در اين رابطه بود، مراجعه کردم، خيلي برام سخت بود. تا اينکه با يکي صحبت کردم. او مي گفت: کي گفته زدن، يک امر بدي است؟ ايا نفس ضرب منکر است؟ چون غرب مي گويد؟ چون ؟؟؟ ما کاري به حرف آنها نداريم. خود اونها تو تربيت بچه هاشون مانده اند. هر روز بچه هايي سرکش تر پيدا مي کنند!!! در روانشناسي زدن به طور کلي نفي نشده است. بلکه در مواردي بايد زد. البته حد و حدودي دارد. نبايد به حدي برسد که مضروب فکر کند، من به علت آرام کردم خودم دارم اين کارو مي کنم. جالبه بدونيد، که حتما مي دونيد، روايتي در توضيح اين روايت هست که مي گويد: ضربا غير مبرح. خوب ظاهر روايت، دلالت بر ضرب به معناي زدن متداول دارد.
ثانيا: به نظر آنهايي که به اين آيه شبهه وارد مي کنند، شما آمده ايد ابرويش را درست کنيد، چشمش را کور کرده ايد. اين مطلب چيست که نوشته ايد؟
پيامبر فرمودند: اما آنها را به گرسنگي دادن و برهنه نگهداشتن بزنيد تا هم در دنيا و هم در آخرت راحت باشيد
اين کار که بدتر از زدنه؟!!!!
پاسخ
سلام. ممنون از حضورتان و نظرتان. از وقتي اين مطلب را منتشر کرده ام، تحقيقات دقيقتري هم انجام داده ام که نتايج جالبي دارند که منتشر خواهم کرد. بايد بدانيد، نشوز زن در اين آيه مطرح شده ولي در آيه ديگري از نشوز مرد نيز صحبت شده است. ايات قبل و بعد آيه نشوز نيز در فهم درست مراد الهي مهم هستند. اگر فلسفه زن بودن زن و مرد بودن مرد در دين اسلام را به درستي بفهميم، حکمت (علل الشرايع) احکام و شريعتهاي اسلام را نيز درک مي کنيم و مي پذيريم. فهم اين روايت از پيامبر و روايات مشابه از معصومين نياز به مقالاتي جداگانه دارد که اتفاقاً با حقوق بشر امروزي و ديدگاههاي عقلاني در جهان کنوني نيز سنخيت دارد.
طلب شما باشد مقاله اي براي اين بنويسم. ان شاء الله