سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پاتک به نظارتهای هسته ای!

ارسال شده توسط Mahdi Movahed-Abtahi در 04/4/2:: 11:25 صبح

این نوشتار را برای چند نفر از مسئولان و نهادها فرستادم!!!!!!

در پی حملات حال و گذشته اسراییل و آمریکا و نفوذی ها به تأسیسات هسته ای و توان و ظرفیت اتمی ایران، پیشنهادهای زیر را ارائه می کنم که می تواند جایگزین خروج از ان پی تی، باشند:

مهمترین استدلال ها برای پیشنهادات زیر عباتند از:

1) نمی توانیم هزینه های تحمیلی را پرداخت کنیم (به دلیل تحریم)

2) نمی توانیم امنیت شما را تأمین کنیم (به دلایل امنیتی)

 

1. ویزای ناظران هسته ای  باطل شود و 24 ساعت مهلت داده شود تا ویزای تجاری یا توریستی دریافت کنند (به دلایل امنیتی)!

2. به دبیرکل آژانس اتمی ویزای دیپلماتیک ارائه نشود.

3. همه هزینه های اجرایی و لجستیک و پشتیبانی و رفاهی و . . دبیرکل آژانس و کارشناسان و ناظران توسط خود آنها تأمین شود به دلار (به دلیل تحریم).

4. مؤسسات خاص خدماتی (مورد نظر وزارت اطلاعات یا حفاظت اطلاعات) به طور نامحسوس متولی ارائه خدمات فوق باشند به دلار (به دلیل تحریم).

5. هزینه اقامت آنها در هتلها توسط خودشان پرداخت شود به دلار (به دلیل تحریم).

6. تشریفات و استقبال رسمی از دبیرکل آژانس انجام نشود مگر در صورت تأمین هزینه آن پیش از ورود به ایران به دلار (به دلیل تحریم).

7. ویزای صادره برای دبیرکل آژانس به صورت ترانزیت/موقت 24 ساعته باشد (به دلایل امنیتی) تا در سالن ترانزیت فرودگاه امام خمینی به دیدار مقامات ایران برود.

8. طول دوره ویزای ناظران و کارشناسان به 24 تا 48 ساعت محدود شود (به دلایل امنیتی)

9. هزینه تأمین امنیت و حفاظت ناظران و کارشناسان از فرودگاه تا هتل و تا سایتهای هسته ای، قبلا دریافت شده باشد به دلار (به دلیل تحریم). 

10. ملاقات مسئولان ایرانی با دبیرکل آژانس، در یک رتبه پایین تر انجام شود (به دلایل امنیتی).

11. هزینه نصب دوربینهای آژانس و تأمین برق آنها محاسبه و دریافت شود به دلار (به دلیل تحریم).

12. زمان بندی قطعی برق در محل نصب دوربینهای آژانس، اقامت آنان، و و و  اعمال شود (به دلیل ناترازی برق).

13. پیوست شکایت حقوقی علیه دبیرکل آژانس تهیه و پیگیری شود.

14. مذاکرات دبیرکل آژانس با مسئولان ایرانی در خارج از ایران (به جز نماینده ثابت ایران در آژانس) چنان برنامه ریزی شود تا هزینه ای بر ایران تحمیل نشود  (به دلایل امنیتی و به دلیل تحریم). 

15. امکان تمدید ویزای غیر دیپلماتیک دبیرکل آژانس و ناظران و کارشناسان برای هر 24 تا 48 ساعت، در تهران تمدید شود (به دلایل امنیتی).

16. کلیه هزینه های تحمیلی برای توافق نامه برجام از سال 2015 تاکنون به شیوه فوق محاسبه و مطالبه شود (به دلیل تحریم).

17. امکان قسط بندی مورد 16 فراهم شود (به دلیل تحریم).

18. کارت بانکی مدت دار (برای صرفا دوره اعتبار ویزایشان) برای این افراد و پس از درخواست آنان از شعبه بانکی در فرودگاه صادر شود (تا تراکشنها قابل پیگیری باشند).

19. هزینه کلیه همکاریهای یک جانبه/داوطلبانه ایران با آژانس اتمی به صورت موردی و نقدی محاسبه و دریافت شود (به دلیل تحریم).

20. صدور معرفی نامه از طرف نهادهای مربوطه (فقط برای اجرای فعالیتهای مورد توافق ایران و آژانس) بدون هزینه باشد اما درخواست و پیگیری آنها توسط خودشان باشد. 

مثلا درخواست بازدید از یک سایت، باید به دبیرخانه سازمان انرژی اتمی ایران تحویل شده و مجوز صادره توسط خودشان تحویل گرفته شود.

 

 

برای اجرای این پیشنهادات لازم است:

الف) مصوبه ای از شورای عالی امنیت ملی صادر شود مبنی بر عدم تأمین تمام هزینه های نظارتها و و و 

ب) سازمان انرژی اتمی ایران برای شورای عالی امنیت ملی درخواست کند مورد فوق را با گزارش به قوای سه گانه و فرماندهی کل قوا

ج) موارد 1و 2 باید با موازین و حقوق بین الملل نیز تطبیق داده شوند.

 

اضافات:

چهارشنبه 4-4-1404 مجلس نمایندگان ایران تصویب کرد که همکاریهای ایران در ذیل ان پی تی تعلیق شود.

تذکر 1: نیازی به چنین مصوبه ای نبود که هزینه قانونی و حیثیتی برای نظام بتراشد. کافی است شورای نگهبان یا شورای مصلحت نظام به مواردی که گفتم عنایت بفرمایند.

اضافات:

21. می توان با اعلام منطقه جنگی، از نزدیک شدن به سایتهای هسته ای ممانعت کرد. 

بدیهی است تصمیم و اجرای آن با درخواست سازمان انرژی اتمی یا ستاد مشترک نیروهای مسلح یا شورای عالی امنیت ملی است.

22. 





بازدید امروز: 34 ، بازدید دیروز: 62 ، کل بازدیدها: 435298
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ