سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دعا: رابطه بنده با خدا

ارسال شده توسط Mahdi Movahed-Abtahi در 93/4/30:: 9:24 عصر

دعا: رابطه بنده با خدا

اگر ارتباط با خدا را دو سویه بدانیم که هم خدا خواسته با بنده اش ارتباط پیدا کند و هم بنده می خواهد با خدایش ارتباط یابد، دو نوع ارتباط صعودی و نزولی را می توان ترسیم کرد. علت تقسیم بندی دوگانه فوق به نزولی و صعودی، ابتکار آغازیدن این ارتباط است که در حالت نزولی با خدا و در حالت صعودی با بنده است.

-         ارتباط نزولی

o       ارتباط خاص خدا با بنده ای خاص از طریق «وحی» که ذومراتب است یعنی هم ارتباطی وجودی و هم ارتباطی زبانی انجام می شود.

o       ارتباط عام خدا با عموم بندگان از طریق «نزول آیات الهی»، ارتباطب غیر زبانی که بنده را به تأمل در این نشانه ها وا می دارد، تأمل برای فهمیدن پیام الهی و توجه کردن به خدا و دور شدن از غیرخدا (ایمان و تصدیق آیات الهی).

o       واکنش خدا به دعای بنده: «استجابت»

-         ارتباط صعودی

o       ارتباط بنده با خدا از طریق «عبادت»

§         به صورت «ایمان و تصدیق» یعنی عمل کردن به پیام وحیانی (اوامر و نواهی دین) که بیانگر پیروی و ایمان آوردن به خداست.

§         با انجام مناسک خاص مانند «نماز» اعمالی است که بنده در محضر خدا انجام می دهد که نمایشی از بندگی اوست، «زیارت»، «روزه»، «حج»، «زکات»، . .

o       ارتباط بنده با خدا از طریق «دعا» که به بیان و خواستن از محضر خدا می پردازد، ارتباطی شفاهی و زبانی تا خدا او را استجابت کند، واکنشی غیر زبانی.

دعا خصوصی ترین رابطه شخصی انسان با خداست و هنگامی اتفاق می افتد که قلب به آستانه برون ریزی از غیرخدا برسد. در این وضعیت فوق العاده، قلب انسان از بند عقل روزانه و دنیوی آزاد شده و اعتلای روحی کلید می خورد. در این هنگام، بنده به زبان می آورد آنچه را که قلباً می خواهد و می داند و . . یعنی او دعا می کند با تمام وجود به محضر حاضر مطلق. نقطه آغازین این حرکت می تواند تقوا، نیاز، سختی های زندگی، امید، مرگ و . . باشد.

این رابطه می تواند به جادوهایی همراه باشد تا احتمال استجابت را بیافزاید: قسم دادن خدا در ابتدای دعا، منزه دانستن او از ناپاکی ها و پلیدی ها، واسطه قرار دادن مقربین مانند پیامبر و اهل البیت ایشان، لعنت کردن بر دشمنان اهل بیت پیامبر اسلام، . . .

آیا این ارتباط نزدیک نیست؟

بقرة ، آیه 186:   وَ إِذا سَأَلَکَ عِبادی عَنِّی فَإِنِّی قَریبٌ أُجیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْیَسْتَجیبُوا لی‏ وَ لْیُؤْمِنُوا بی‏ لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ.

هنگامی که بندگانم سراغ مرا از تو [پیامبر] می گیرند، من نزدیکم،

خواسته و دعای خواستاران و دعاکنندگان را در آن وقنی که مرا دعا کنند، اجابت می کنم. پس از من اجابت را بطلبید و به من ایمان آورید. . . .

غافر ، آیه 60:   وَ قالَ رَبُّکُمُ ادْعُونی‏ أَسْتَجِبْ لَکُمْ إِنَّ الَّذینَ یَسْتَکْبِرُونَ عَنْ عِبادَتی‏ سَیَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ داخِرینَ

و خدایتان می گوید مرا بخوانید که احابت می کنم شما را . . . .

 

انتشار در وبلاگ جزیره علم در تاریخ 30/4/93 توسط: دکتر سید مهدی موحد ابطحی

نوشته های مرتبط از همین نویسنده:

واکنش به خطاب الهی

ارتباط: با کی؟ چطوری؟

چرا از خدا دورم؟

The God-Human Communication


شیردهی و روزه داری

ارسال شده توسط Mahdi Movahed-Abtahi در 93/4/29:: 12:24 عصر

 

شیردهی و روزه داری

دوران شیردهی یک مادر به سه قسمت اصلی تقسیم می شود:

  1. شش ماهه اول که شیرخوار منحصراً باید از شیر مادر تغذیه نماید. شیرمادر حاوی پروتئین و اسید آمینه ها، چربی، ویتامین، سلولهای ایمنی، آنتی بادی، آب و املاح است که تمام نیازهای تغذیه ای شیرخوار را در این شش ماه تأمین می نماید. البته در برخی شیرخواران به دلیل رشد سریعتر، تغذیه کمکی می تواند از پنج ماهگی آغاز شود.
  2. شش ماهه دوم که شیرخوار باید از شیر مادر و غذای کمکی تغذیه نماید. میزان اسید آمینه ها و پروتئنی های ضروری موجود در شیر مادر کفاف نیازهای تغذیه ای شیرخوار را نمی دهد. به علاوه دستگاه گوارش شیرخوار به تدریج آمادگی دریافت، و هضم و جذب مواد غذایی متنوع و جدیدی (غیر از شیر) را پیدا می کند.
  3. یک سالگی به بعد که شیرخوار باید از غذای خانواده تغذیه نماید و شیرمادر تغذیه کمکی برای وی می باشد. هرچه سن کودک بالاتر رود و به دو سالگی نزدیک شود، ترکیبات پروتئینی و چربی شیر کمتر شده و میزان آب آن افزایش می یابد. شیر مادر در این دوران صرفاً ارزش کمکی در تغذیه فرزند دارد.

حکم فقهی

منطقی است حکم فقهی روزه داری در یک مادرشیرده بر اساس دوره های زمانی فوق متفاوت باشد:

1-      مادرشیرده تا شش ماهگی فرزندش نباید روزه بگیرد زیرا روزه داری میزان تولید شیر وی را کم کرده و حق شیرخوار ضایع می شود. البته ممکن است دلایل پزشکی برای ممنوعیت روزه داری نیز در مادر یا در نوزاد/شیرخوار وجود داشته باشند که اهمیت ممنوعیت زوهر داری را دو چندان می کنند.

2-      مادر شیرده از هفت ماهگی تا یک سالگی فرزندش می تواند روزه نگیرد مگر این که خلافش ثابت شود. اگر دلایل پزشکی به نفع تغذیه بیشتر شیرخوار باشد، مادر می تواند روزه نگیرد:

a.       عوامل شیرخواری: وزن بسیار کم در بدو تولد (کمتر از 1.5 کیلو)، سوء تغذیه شیرخوار، دو یا چند قلویی، . .

b.      عوامل مادری: وزن کم مادر (کمتر از پنجاه کیلو)، کم خونی قبل از بارداری، . .

3-      مادر شیرده از یک سالگی فرزندش باید روزه بگیرد مگر این که خلافش ثابت شود (که دلیل معتبر دیگری برای ممنوعیت روزه باشد).

اشتغال مادر شیرده

اگر مادرشیرده به کار دیگری در خارج خانه مشغول باشد، شیردهی بر کار اولویت دارد زیرا تغذیه حق شیرخوار است که با استنکاف مادر از شیردهی، پدر باید دایه/منبع دیگر تغذیه پیدا کند پس همسرش نمی تواند خرجی شیردهی را مطالبه کند پس کفاره روزه هایش بر عهده خودش است. در این حالت چند فرض است:

  1. در شش ماهه اول، مادر شاغل باید کارش را تعطیل کند (مرخصی زایمان یا مرخصی بدون حقوق یا مرخصی استحقاقی) تا کفاره روزه هایش به عهده همسرش باشد. البته در صورت عدم امکان استفاده از مرخصی زایمان یا بدون حقوق یا استحقاقی، باز هم مادر شیرده باید به شیردهی بپردازد.
  2. در شش ماهه دوم، مادر شاغل باید هم روزه بگیرد و هم کودکش را شیر بدهد یا از شیرخشک و غذاهای آماده استفاده نماید. در صورت روزه نگرفتن و اعلام نیاز همسر به درآمد مادر در تأمین هزینه های خانواده، کفاره روزه های مادر به عهده همسر خواهد بود.
  3. در سال دوم، مادر شاغل باید هم روزه بگیرد و هم کودکش را شیر بدهد یا از شیرخشک و غذاهای آماده استفاده نماید. در صورت روزه نگرفتن و اعلام نیاز همسر به درآمد مادر در تأمین هزینه های خانواده، کفاره روزه های مادر به عهده همسر خواهد بود.

کفاره روزه

تقسیم بندی فوق از نظر حقوقی نیز برای شوهر/پدر نیز بسیار مهم است زیرا وی باید خرجی دوران شیردهی فرزندش را بپردازد که شامل کفاره روزه هایی می شود که مادرشیرده روزه نگرفته است. بنابر تقسیم بندی فوق،

  1. پدر باید کفاره روزه هایی که همسرش به خاطر شیردهی تا شش ماهگی فرزندش خورده است، را بپردازد چه راضی باشد چه راضی نباشد.
  2. پدر می تواند کفاره روزه هایی که همسرش به خاطر شیردهی از شش ماهگی تا یک سالگی فرزندش خورده است، را بپردازد. در صورتی که همسر شیرده اش دلایل پزشکی برای ممنوعیت روزه داری داشته باشد، این کفاره به عهده پدر است. اگر مادر شاغل نیز باشد و همسرش اعلام نماید که به درآمد مادر در تأمین هزینه های خانواده نیاز دارد، کفاره روزه های مادر در شش ماهه دوم به عهده همسر خواهد بود.
  3. پدر تکلیفی ندارد که کفاره روزه هایی که همسرش به خاطر شیردهی بعد از یک سالگی فرزندش خورده است، را بپردازد بلکه این کفاره به عهده خود مادر است مگر آن که همسرش آن را تقبل نماید.

انتشار در جزیره علم در تاریخ 29/4/93 توسط: دکتر سید مهدی موحد ابطحی

 


جمعیت جبهه حقه

ارسال شده توسط Mahdi Movahed-Abtahi در 93/4/19:: 4:17 صبح

پیش از این، در مطلبی با عنوان جبهه واحد علیه دشمنان اهل بیت تأکید کردم که باید جبهه حق برای مقابله با جبهه باطل متحد و تقویت شود. شاید مقدمه تشکیل امت واحده در دولت حقه مهدی موعود، تشکیل جبهه حقه اهل البیت در زمان کنونی می باشد. این مؤمنان واقعی کسانی هستند که به هر مقدار دوستار اهل بیت پیامبرند، دوستداران پنج تن پاک و اهل بیت پیامبرند (تمام شیعیان، علویان، زیدی ها، اسماعیلیان)، حتی غیرمسلمانانی که امام علی و دو سبط پیامبر (امام حسن و امام حسین) را احترام می کنند، در تمام جهان جزو این جبهه خواهند بود. در مقابل، جبهه باطل است: سفیانی هایی که همگی در دشمنی با اهل البیت یکصدایند و ترویستهای سنی کنونی مصداق آنند (دشمنان انسانیت و توحید و ایمان). 

اکنون آماری از جمیعت جبهه حق در کشورهای مختلف ارائه می شود تا مؤمنان را به تلاش و انسجام بیشتر تشویق نماید:

مسلمانانِ موالی اهل بیت 15 تا 25 درصد (200 تا 320 میلیون نفر) از کل جمعیت مسلمانان جهان (یک و نیم میلیارد نفر) را تشکیل می دهند.

نام کشور               جمعیت کل            جمعیت موالیان اهل البیت

                                                                    (جبهه حقه)

ایران                       80 ملیون                           60 ملیون

پاکستان                  190 ملیون                         35 ملیون

ترکیه                      76 ملیون                           21 ملیون

عراق                       34 ملیون                           20 ملیون

یمن                        22 ملیون                           8.5 ملیون

نیجریه                    148 ملیون                         7 ملیون 

افغانستان                31 ملیون                           6 ملیون

تاجیکستان              7 ملیون                             4.2 ملیون

اندونزی                   238 ملیون                         4 ملیون

عربستان                 27 ملیون                           4 ملیون

آذربایجان                 9.5 ملیون                          3 ملیون

کشمیر                   15 ملیون                           3 ملیون

سوریه                    22.5 ملیون                        2.5 ملیون

آلمان                       80 ملیون                           2.8 ملیون

لبنان                       4 ملیون                             1.5 ملیون

مصر                        80 ملیون                           1 ملیون

غنا                         23 ملیون                           1ملیون

عمان                     2.9 ملیون                          900 هزار

کویت                       2 ملیون                             800 هزار

امارات                     5.3 ملیون                          800 هزار

هلند                       16.5 ملیون                        800 هزار

بحرین                     700 هزار                           500 هزار

گرجستان                4.5 ملیون                          500 هزار

قطر                         2 ملیون                             300 هزار

هند                        1.2 میلیارد                         ؟

بنگلادش                  140 ملیون                         ؟

آمریکا                     314 ملیون                         ؟

آفریقای جنوبی          50.5 ملیون                        ؟

سودان                   35 میلون                           ؟

فرانسه                    67 ملیون                           ؟

 

مهمترین محورهای مشترک این جبهه حقه چنین اند:

1.     احترام و محبت نسبت به پنج تن پاک

2.     جشن روز غدیر

3.     احترام خاص به سبط اصغر پیامبر (امام حسین) (ص)

4.     عزاداری روز عاشورا

5.     باور (و انتظار) قیام مصلح جهانی از نسل پیامبر (ص)

6.     انجام زیارت اهل بیت پیامبر (ص)

 

تاریخ انتشار: 19/4/93 توسط دکتر سیدمهدی موحد ابطحی

مطالب مرتبط از همین نویسنده:

1. سلفی یا سفیانی؟

2. داعش، ایران و دیپلماسی برتر

3. سفیانی: سلفی+داعش+. . .

4. عراق یکپارچه: چرا و چگونه؟


عراق یکپارچه: چرا و چگونه؟

ارسال شده توسط Mahdi Movahed-Abtahi در 93/4/12:: 1:8 عصر

عراق یکپارچه: چرا و چگونه؟

تجزیه عراق به سود عراقیها و برخی از کشورها نیست (مانند ایران، لبنان، سوریه) اما آروزی برخی کشورهای دیگر (مانند ترکیه، اسرائیل، حامیان تروریستهای سنی، کردستان، . . ) می باشد. مسئولان عراقی می توانند برای حفظ اتحاد و یکپارچگی کشورشان اقدامات زیر را انجام دهند اگرچه هر یک هزینه ها و لوازمات جداگانه ای دارد:

  1. حساسیت به وجود دولت شیعی در عراق (که روابط نزدیکی با ایران دارد) را از بین ببرند. 
  2. همکاری نظامی و اطلاعاتی با ایران و سوریه و حزب الله را افزایش دهد.
    1. برای خرید تجهیزات نظامی و جنگی از ایران مستقیماً درخواست نکنند بلکه بهتر است از بشار اسد بخواهند که تجهیزات نظامی خریداری شده از ایران را به عراقی ها بدهد یا از بشار اسد بخواهند این تجهیزات را برای سوریه بخرد اما در میانه راه در عراق مصرف شود یا همین معامله را با حزب الله لبنان انجام دهند. البته این معامله ها می تواند واقعی یا صوری باشند. حتی ممکن است ایرانی ها پیشنهاد بدهند که چنین مسیر پیچیده ای را طی کنند.
    2. عملیات نظامی هوایی مشترک با سوریه و ایران و حتی لبنان علیه مواضع تروریستها داشته باشند.
  3. جبهه مقابل تروریستهای سنی را تقویت کنند. این جبهه شامل شیعیان، علویان، شبک ها، زیدی ها، اسماعیلی ها و . . می باشد.
    1. تقویت علویان در ترکیه و سوریه و عراق و . . از مهمترین بخش این جبهه است (که البته قبلاً میبایست انجام می شد). علویان در کشورهای حامی تروریسم و دوستار تجزیه عراق ساکن هستند و می توانند اهرم فشاری بر آن دولتها باشند. حدود 15 ملیون (از 75 ملیون نفر جمعیت ترکیه) از علویان هستند که متأسفانه تشکیلاتی و منسجم نیستند.
    2. شَبَک ها (حدود 450 هزار نفر، یک و نیم درصد جمعیت عراق) اقوامی اصیل در شمال عراق هستند که جزو فرقه های شیعه محسوب می شوند و چندان شناخته شده نمی باشند. آموزش نظامی و فروختن سلاح و تجهیزات جنگی به آنها می تواند آنها را در برابر سنی ها، کردها و ترکها تقویت کند. فرصت دادن به آنها برای مشارکت سیاسی و اجتماعی در ساختار حکومت عراق نیز مفید است.

c.      شیعیان عراقی پراکنده در شهرهای غیر شیعی نشین مانند طوزخورماتو، روستای شریخان و قبه در شمال موصل،روستای الموفقیه در استان نینوا،  شهر تلعفر در استان نینوا نیز می توانند همانند شبک ها از حمایت نظامی و سیاسی و اجتماعی بیشتری از جانب حکومت مرکزی عراق برخوردار شوند.

  1.  
    1. مسیحیان، ایزدی ها و دروزی ها و حتی یهودیان ساکن شمال و غرب عراق نیازمند دولتی هستند که بقای آنها را تضمین کند در حالی که ترویستهای سنی حکم به کشتار آنها داده اند. افزایش رفت و آمدهای رسمی و دیپلماتیک با آنها و با نهادهای حامی آنان (وایتکان، سازمان ملل،  . . ) می تواند موافقان تجزیه عراق را به زحمت اندازد.
  2. مانع استقلال اقتصادی کردها شود یا روند استقلال اقتصادی آنها را کند نماید.
    1. مهمترین درآمد کردها از تجارت با ترکیه و ایران می باشد. چون بیش از 90 درصد مشروبات الکلی موجود در ایران از طریق کردها و از مرز آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه به ایران می رسد، حکومت عراق می توان با حساس کردن مرجعیت شیعه و حتی سنی در عراق، آنها را مجبور به موضع گیری نماید تا مقامات سیاسی و انتظامی ایران نیز واکنش نشان داده و برای ساکت کردن مرجعیت دینی در ایران کنترل بیشتری بر مرزهای غربی به ویژه با کردستان و ترکیه داشته باشند.
    2. شرکتهای ترکی که با کردها معامله و تجارت می کنند و کالاهای آنها را تحریم کند یا جریمه های سنگین برای واردات آنها تعیین کند.
    3. چون ترکیه از طریق قراردادهایی شبیه قرادادهای سوآپ، نفت کردها را برایشان می فروشد، می توان شرکتهای نفتی ترکیه ای را تحریم کرده یا از آنها (در صورت وجود مستندات) شکایت کند.
  3. حق عبور ترانزیت هوایی از فضای کردستان (و تمام عراق) را حفظ کند و علیه شرکتهای هوایی که آن را نقض کنند، شکایت در مراجع رسمی بین المللی مطرح نماید.
  4. مجازات مجرمان و زندانیان غیر خطرناک را به عهده دادگاههای محلی و ایالتی بگذارد تا از بدنام شدن حکومت مرکزی اجتناب شود. البته لازم است دادگاه عالی قضایی عراق چنین تشکیلاتی را تصویب نماید و البته بتواند در صورت به خطر افتادن مصالح ملی، نظر خود را بر آنها اعمال کند.
  5. اعلام عفو عمومی به عشایر و طوایف عراقی به ویژه در مناطق سنی نشین می تواند محبیوبیت حکومت مرکزی را بیافزاید.
  6. نقش روحانیون و مرجعیت شیعه در جریانهای اجتماعی و سیاسی عراق را تقویت کند.امکان صدور فتوا برای جهاد بازسازی عراق، تعلیم و رفع بیسوادی، و . . . را زمینه سازی و عملیاتی کند.
  7. به دادگاه عالی قضایی عراق نقش و رسالت بیشتری تفویض کند.
    1. این دادگاه باید بتواند علیه حامیان ترویستهای سنی (مانند قرضاوی، زهراوی، . . .) رأی غیابی به عنوان مفسد فی الارض/. . ..  صادر نماید تا مسلمانان در هر کجای جهان برای اجرای مجازات اقدام نمایند. حتی اگر هیچ حکمی اجرا نشود، ترس از اجرای آن می تواند سران حامی تروریستها را منزوی کند (مانند حکم امام خمینی علیه سلمان رشدی).
    2. باید تفاهم نامه مشترک قضایی با کشورهای مخالف ترویستهای سنی (مانند ایران، سوریه، لبنان، . .) داشته باشد تا اعتبار دادگاه عالی قضای عراق وجاهت منطقه ای و بین المللی پیدا کند.
  8. سفیران عراقی در کشورهایی که جمعیت غالب یا اقلیت شیعی، علوی، زیدی، و اسماعیلی دارند، شیعه باشند نه سنی مذهب. چنین افرادی می توانند در تجمیع و منسجم کردن جبهه اهل البیت موفق شوند.
  9. با توجه به این که سازمان ملل تروریستها عراق را جنایتکار جنگی نامیده است، لازم است فهرستی از حامیان و دست اندرکاران آنها را با ذکر مستندات به سازمان ملل و دادگاه بین المللی لاهه ارجاع دهد تا موضعی جهانی علیه جبهه اهل باطل اتخاذ شود.
  10. لازم است جبهه اهل البیت در فضای رسانه ای و مجازی و سایبری منسجم و قوی عمل کند و همه موالیان اهل بیت را مخاطب قرار داده و رایزینی با تمامی فعالان در این فضاها انجام دهد. تشویق هکرها برای مقابله با هجمه رسانه ای اطلاعاتی جبهه اهل باطل ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
  11. زیارت امام حسین علیه السلام در روز اربعین بزرگترین تجمع و فستیوال مؤمنان در جهان است که شیعیان و دوستاران اهل بیت پیامبر اسلام را به خود جذب می کند و باید به عنوان نماد و میراث فرهنگی بین المللی به ثبت برسد و مورد حمایت یونسکو قرار گیرد. این میراث نه فقط متعلق به شیعیان و موالیان اهل بیت است بلکه متعلق به تمامی مؤمنان تمام ادیان می باشد.
  12. نوری المالکی (یا حزب ائتلاف القانون) باید به فکر ریاست جمهوری یا ریاست پارلمان عراق باشد. اگرچه اختیارات وی در این جایگاهها کمتر است اما مانع می شود از حوزه تصمیم گیریهای کلان کشور عراق خارج شود. انتخاب شیعه دیگری به عنوان نخست وزیر حساسیتها را کاهش می دهد.
  13. عراق باید به مهره سازی و پرورش افراد کلیدی، تحصیل کرده و با تجربه در حوزه قانونگذاری، قضاوت، سیاست، استراتژیست، و . . . بپردازد. اولویت این کار با شیعیان و علویان است. حتی پیشنهاد می شود روحانیون شیعی نیز چنین تحصیلات و مهارتهایی را کسب نمایند.

انتشار 11/4/93 توسط دکتر سیدمهدی موحد ابطحی



قرآن بازی

ارسال شده توسط Mahdi Movahed-Abtahi در 93/4/7:: 11:31 صبح

قرآن بازی

هر چند وقت خبری می رسد از قرآن طلایی، قرآن نقره ای، قرآن برنزی، قرآن الماسی، قرآن برلیانی، . . .

می گویند قرآن می نویسند: یکی بر برنج و یکی بر زرشک، خراشیده پولاد و تراشیده خشت، یکی به رنج و دیگر به گنج! . . .

شاید روزی هم برسد قرآن را بنویسند بر عاج فیلان و بر دم شیران! بر پر طاووس و بر تاج خروس! نوشته با شیر مرغ یا نبشته با خون آدمیزاد!

سرگرمی عجیبی است: هر کس به آنچه مشغول شود، خوش است.

گویا قرآن برای نمایش و همایش یا برای تفاخر و تغافل آمده است!

کسی نمی پرسد مگر قرآن برای خواندن نیست؟! مگر قرآن برای شنیدن نیست؟! مگر قرآن برای عمل کردن نیست؟!

بدبختی در این است که علما نیز به چرخ بازیگران می چرخند!

یا آنان اینان را به بازی گرفته اند یا اینان به آنان بازی می دهند!

گویا هر کسی به کسی می بازد!

من بی سواد که سهل است، باسوادان دانش سوار نیز به بازی گرفته می شوند.

شاید قبول نکنید مفسری که درس تفسیرش از صدا و سیمای ایران پخش می شود یعنی همان نویسنده تفسیر تسنیم نیز در این گردونِ دون مفتونِ دونان شده است[1].

اگر قبول ندارید مشروح خبر را از لینک مربوطه بخوانید! [2]

بالاتر این که ایشان جرأت کرده و دروغی بزرگ را به عنوان تفسیر به رأی به قرآن نسبت داده است[3].

بدبختی چنان است که طلاساز قرآن خویش را می ستاید[4]

و کسی نیست خویشتنش را بپرهیزاند که:

ای گم گشتة وادی غرور، از چه پنداری ره ببری قله طور!

مگر این آیه را نخوانده ای: قُلْ هَلْ نُنَبِّئُکُم بِالْأَخْسَرِینَ أَعْمَالاً. الَّذِینَ ضَلَّ سَعْیهُُمْ فىِ الحَْیَوةِ الدُّنْیَا وَ هُمْ یحَْسَبُونَ أَنهَُّمْ یحُْسِنُونَ صُنْعًا.أُوْلَئکَ الَّذِینَ کَفَرُواْ بَِایَاتِ رَبِّهِمْ وَ لِقَائهِ فحََبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فَلَا نُقِیمُ لهَُمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَزْنًا.ذَالِکَ جَزَاؤُهُمْ جَهَنَّمُ بِمَا کَفَرُواْ وَ اتخََّذُواْ ءَایَاتىِ وَ رُسُلىِ هُزُوًا[5]

عجیب است که برخی از این بازیگران مدعی اند رهبری را دیده اند، بازی خود را به ایشان عرضه کرده و هزینه و جایزه گرفته و  . و . ! نمی دانم چرا دفتر ایشان شایعات را تکذیب نمی کند! مگر می شود هزینه میلیاری چنین بازیچه ای را از بیت المال داد؟ مگر می شود بیت المال را بر باد داد؟ مگر ایشان عالم به دین وفقه نیست؟ [که هست] مگر ایشان اسراف می کند؟ مگر . ؟ . مگر ؟

افسوس و صد افسوس از

-          دانش سواران و قرآن سُرایانی که با طناب شیطانی به قعر چاه ظلمانی اندرند.

-          مسئولانی که با حضور در مراسم رونمایی، حمایت مادی، و یا اعطای جایزه به این بدعتها رسمیت می‌بخشند.

-          هنرمندانی که ندای شیطان را پذیرفته و چنین آثاری تولید می‌کنند.

-          مسئولان و رسانه‌هایی که با تشویق، ترویج و حمایت از این آثار، دیگران را نیز به این کجراهه می‌کشانند.

به کجا چنین شتابان؟!

گویا علما در خوابند،

خفته یا خمار از مستی فقهی شده اند

یا چنان مست شدند که عقلشان را بربود

یا چنان جذب شدند که دین را بزدودند!

آیا این همان اسلام ناب است!؟

نکند اسلام آب رفته باشد!

ای کاش پیامبر صلی الله علیه و آله و امامان معصوم علیهم السلام درباره این بازیچه بازی های قرآنی در آخرالزمان حدیث نمی فرمودند تا این قرآن بازی ها را مصداق آنها نمی دانستیم. برای نمونه گوشه هایی از این روایات را می آورم:

امام علی (ع): «. . . هر گاه قاریان با زمامداران سازش کنند، قرآن با آواز و غنا بخوانند، مسجدها را زینت و آرایش نمایند، قرآنها را طلا کارى کنند، بیسوادان بر فراز منبرها بالا روند، صفهاى نماز فراوان، صداى گریه و مناجات در مسجدها بلند شود، بدنهاى متحد فراوان با زبانهاى مختلف گرد هم جمع شوند، و دینشان لقلقه ‏ى زبان باشد»[6].

«امام علی (ع):روزگاری بر مردم خواهد آمد که از قرآن جز نشانی .مسجدهای آنان در آن روزگار آبادان ، اما از هدایت ویران است.مسجد نشینان و سازندگان بناهای شکوهمند مساجد ، بدترین مردم زمین می باشند ، که کانون هر فتنه ، و جایگاه هرگونه خطاکاری اند ، ...   »[7]

پیامبر (ص) فرمود: «روزگاری بر مردم بیاید که از قرآن جز نشان بجای نماند ، و از اسلام جز نامی نماند ، مردم خود را مسلمان می نامند در صورتی که دورتر از همه کس به اسلام هستند ، مسجد های آنان ( در ظاهر ) آباد است ولی ( در باطن ) از هدایت ( و حقیقت ) ویران ، فقهای آنان بدترین فقهای زیر آسمان هستند ، فتنه از نزد آنها بیرون آید و به همان ها نیز باز می گردد»[8]

رسول خدا (ص)  می فرماید: «لَا تُزَخْرِفُوا مَسَاجِدَکُمْ کَمَا زَخْرَفْتِ الْیَهُودُ وَ النَّصَارَى بیَعَهُمْ؛ زینت نکنید مسجدهایتان را، آن گونه که یهودیان و مسیحیان عبادت گاه های خود را زینت می کنند»[9]

 امام صادق (ع) می فرماید: «سه چیز نزد خداوند شکایت می کنند: مسجد خراب که نماز گزار ندارد، دانشمندی که در میان نادانان زندگی می کند (زیرا از علم او بهره نمی برند) و  قرآنی که قرائت نمی شود و گرد و غبار روی آن را گرفته است»[10]

رسول خدا (ص) فرمود: «زمانی فرا رسد در آخر الزمان، که گروهی به مسجد می آیند پس دور هم جمع شوند و کلامشان درباره دنیا و دوستی دنیا است؛ همنشین با اینان نشوید و خداوند نیازی به عبادت آنان ندارد»[11]

راستی شما کدام گزینه زیر را حدس می زنید؟

-          تجمل‌پرستی اسلامی عبارت مناسبی برای توصیف این اقدامات است.

-          این اخبار را باید در ضمن اخبار ورزشی آورد[12].

-          اینها تفریح و لهو و لعب است که حس نفس پرستی انسان ارضاء می شود.

-          تابلوهای ابریشمی قرآنی نه با عنوان اسراف و تبذیر بلکه به عنوان یک اثر دینی (!) و ارضای حس تجمل‌پرستی خرید و فروش می شود.

-          شاید می خواهند به کتاب رکوردهای گینس راه یابند!!!

ناگفته نماند در میان روحانیون دولتی، فقط حجت الاسلام محسن قرائتی نسبت به این دست کارها واکنش نشان داد و در خردادماه 92 گفت: «اینکه کسی آیة‌الکرسی را روی دانه برنج می‌نویسد، یا اینکه کسی دیگر قرآن 40 تُنی را نوشته است، در کجای اسلام است؟»

انتشار: 6/4/93 توسط دکترسید مهدی موحد ابطحی

این نوشتار بازهم تکمیل می شود.

[1]رائین اکبر خانزاده ریزترین قرآن طلایی جهان را تهیه کرد که در آن یک کیلو طلای ناب، 5 کیلو از نقره و برلیان و انواع جواهرات به کار رفته، در دو ورق 12 در 16 سانتیمتری، و در مؤسسه علوم وحیانی اسراء (موسسه مفسر تسنیم!!!!!!) در قم رونمایی شد.

[2] http://fararu.com/fa/news/189848/

[3] مفسر تسنیم با اشاره به مفهوم نزول گفت: فرق آن نزولات آسمانی و نزول قرآن این است که یکی نزول ملکی و یکی نزول ملکوتی است؛ یک وقت ممکن است کشاورزی باران ها را جمع آوری و زمینی را آبیاری کند، اما گاهی نیز هنرمندی مانند سازنده این قرآن نفیس، با یک هنرمندی خاصی، قرآن که حبل المتین است را ارج می‌نهد. تفسیر به رأی به این واضحی سراغ ندارم! وی اضافه کرد: کسانی که این طناب آویخته بین خدا و انسانها (قرآن) را زرین کرده و آن را در دسترس مردم قرار می‌دهند، جایگاهی والا دارند. این قبیل کارها رسوم باطل و قرآن سوزی را رفته رفته از بین خواهد برد.کسی که آن را تزئین کرده و توجه مردم را به آن جلب می کند، ارزش فراوان دارد!!!!!!!!!!!!!!.

[4]سازنده این قرآن گفت: چندی پیش یک جاهل آمریکایی به قرآن بی حرمتی و ورق های قرآن را آتش زد و از این رو من خواستم با ساختن این قرآن به دنیا نشان دهم مسلمانان آن قدر برای قرآن احترام قائلند که حاضرند برای آن چنین کاری هزینه های سنگینی را نیز بپردازند؛ در حقیقت خواستم با انجام این کار یک مشت فرهنگی بر دهان اهانت کنندگان به ساحت قرآن کریم زده باشم!!!!!!!!!!!

[5] سوره کهف، آیات 103 تا 106

[6]ارشاد القلوب جلد 1 صفحه 164

[7]نهج البلاغه حکمت 369

[8]روضة الکافی جلد 2 صفحه 138

[9]مستدرک الوسائل، ج 3 ، ص 371،

[10]کافی، ج 2، ص 613، ح 3.

[11]وسائل الشیعة، ج 5، ص 214،

[12]روزنامه کیهان، شماره 18455 به تاریخ 29/11/84، صفحه 13 اخبار ورزشی


<   <<   11   12   13   14   15   >>   >



بازدید امروز: 148 ، بازدید دیروز: 81 ، کل بازدیدها: 423381
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ